Mitt ärr efter tre månader

Jag opererades första april så det har nu gått nästan tre hela månader och jag mår bra. Jag tränar varje dag och jag känner mig snygg. 
 
Jag har köpt nya kläder som jag inte hade känt mig bekväm i innan och jag tycker att det höjer hela min vardag och även fast det är ytlig lycka så skulle jag vilja säga att ja, jag är lyckligare än innan operationen.
 
Nu över till hur ärret ser ut. Äntligen har jag orkat fota lite! Tyvärr bara med mobilen. Egentligen var jag mer sugen på att gå och lägga mig men då det var flera veckor sen som jag behövde byta tejp så kände jag att jag fick passa på. 
 
 
Jättesuddig bild. Det syns inte, men ärret är ganska rött, lite lilaaktigt. Men det går i alla fall att få en bra blick på hur ärret ligger. Jag är jättenöjd med ärrets placering! 
 
 
Ännu en suddig bild (srry) 
 
 
Wiii en tydlig bild! Här syns ärrets färg och det område som är rött (vänster i bild) är det område som jag skrev om i det här inlägget. Om jag ska göra en amatörmässig bedömning så ligger just det området ca tre veckor efter resten av läkningen. 
 
 
Mästerfotografen..
 
 
Här syns färgen på ärret lite bättre, att det har blivit röd/lila-aktigt. Höften ser lite oformlig ut på denna bild men så är det inte i verkligheten, jag tror att trosorna skapar en illusion. 
 
 
Närbild och finger for scale. 
 
Sammanfattningsvis så löper läkningen på bra och just nu är det ingenting kring operationen som oroar mig. Jag tränar, har börjat sova på mage igen, kan göra situps-rörelser och skippar gördeln helt och hållet.
 
Jag kan fortfarande känna av läkeprocessen i form av stickningar/klåda ibland men det är inte lika mycket som för några veckor sen. Området som fettsögs känns fortfarande av men det blir bättre och bättre. Jag har skrivit mer om fettsugningen här
 
Finns det någon som har några frågor så är det bara att fråga på!