Huden spricker och kliar (vecka 34)

Hej hej
Nu går det snabbt hörni. Nu sprider sig sprickorna som mjäll i Mjällby och nu tror jag att underhuden har börjat spricka för nu har jag fått små nässelliknande utslag på magen. Aj ajaj, precis så blev det vid första graviditeten och vid förlossningen hade jag extremt mycket av den varan. Hela magen var som inkapslad i tentakler av nässelliknande kliande utslag.  
Det är dock inte dessa sprickor som gör huden slapp för även fast jag fick mycket sånt här efter första barnet så var magen ändå rätt fast då och drog ihop sig och blev relativt som vanligt efteråt, om än med väldigt mycket bristningar. Det var vid andra barnet som huden blev slapp, så bristningar och slapp hud är inte nåt som automatiskt går hand i hand. Så även fast huden spricker just nu så känner jag hopp för att magen inte kommer börja hänga sådär som den gjorde innan operationen. 
Men det är klart att den kommer att förändras åter igen. Man får se hur det blir. 

(null)

Jag slänger med en magbild framifrån också. Som sagt tidigare så är bristningarna under naveln alla gamla bristningar från "gamla magen" medan de lodräta ovanför naveln är nya. Än så länge inte så mycket men det går som sagt snabbt nu och det är 6 veckor kvar. 

(null)

Det är verkligen #nofilter detta :)