Nu har jag fött!! Så ser magen ut 2,5 vecka efter!

Hej! 
Nu har jag äntligen fött mitt underbara vackra barn. Är så glad, älskar henom så mycket!! 
Egentligen känns det nästan ovärdigt att sitta här och visa magen när det egentligen bara är mitt nyfödda barn som jag vill visa upp, ni kanske förstår hur jag menar, men den här bloggen handlar inte om mina barn den handlar om lillmaggan :) så därför ska jag visa hur den ser ut nu 2,5 veckor efter förlossningen. 

(null)

(null)

Som ni ser har den dragit ihop sig riktigt bra. Och klådan som jag nämnde i tidigare inlägg gav med sig och kliade inte över huvud taget sista veckorna av graviditeten och det har inte kliat nu heller. 
Bristningarna har blivit pyttesmala i jämförelse med hur de såg ut innan förlossningen. Det är som när man ritar nåt på en uppblåst ballong och sen när ballongen krymper så krymper även motivet och blir pyttelitet och detaljrikt. I och för sig är det väl ungefär exakt det som har hänt! 

Som jag nog har konstaterat tidigare så är ju min hud såhär. Den spricker otroligt lätt och den får märken lätt. Ådror syns väldigt väl för huden är tunn, mjuk och blek (förutom några veckor på sommaren). Många av mina bristningar fick jag till exempel i puberteten. De på höfterna till exempel. Men bristningar stör mig inte. De är i bästa fall som konst, i värsta fall som en misslyckad tatuering. Och jag kan leva med båda! 

Jag kan i alla fall konstatera att magen har hållit sig genom graviditeten. Operationen är inte "som ogjord". Jag kommer troligtvis kunna ha jeans utan att magen väller över kanten och skaver (förutsatt att jag har jeans i rätt storlek). Men än kommer det dröja innan jag ger mig på några jeans. Men återkommer med bild när jag gör det! 

Hej så länge! Nu ska jag ut och gå med URGULLIG bebis! <3