Träna med gördeln? Nej tack

Nu har det blivit sommar och jag kan med säkerhet säga att gördeln och värme inte går väl ihop. När jag tränar blir jag svettig som en padda. 
 
Min kropp skriker efter att få vara utan gördeln nu. Behovet av den har lättat upp en hel del den senaste tiden och senaste två dagarna har jag skippat den mer än halva dygnet.
Jag har haft gördeltrosan som jag köpte när jag har tränat och jag har haft den lite hemma, men utöver det har jag njutit av att ha magen fri. 
 
Rekommendationen säger tio veckor men ska jag lyssna på kroppen så är den redo att trappa ner gördelbärandet.
 
Jag har inte fotat magen på ett tag eftersom jag mår så himla bra och har börjat känna mig hemma med magen nu. Jag var mer fixerad när jag kände av den varje vaken sekund och var tvungen att bygga hela vardan kring den. Men nu börjar den kännas mer och mer "vanlig mage" och då har min fixering lättat. 
 
Men jag ska försöka fotografera lite nån dag framöver trots detta!
 
Jag kan bli varierat svullen men överlag så är det mindre än bara för en vecka sen. På morgonen är det knappt svullet alls för tillfället. 
 
Jag är fortfarande öm på höfter och på ryggen efter fettsugningen, och ibland kan det verkligen klia. Men bara jag inte springer eller kliar mig med en köttkaffel så är det lugnt. 
 
 
Gördeln kan vara ljuvlig men den kan också vara en svettsamlare.