Liten bebisbula syns! #vecka17 #bukplastik

Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade och jag vill säga att graviditeten hittills har gått bra. Jag är i vecka 17 och både jag och bebisen mår bra!
 
Om vi ska fokusera på själva bukplastiken så har min mage inte växt till nån ansenlig storlek ännu men när jag ligger på rygg så kan man urskönja en liten bebisbula. Kolla! 
 
 

Som ni ser så kan man se plastikärret där på sidan. Trosorna brukar täcka ärret normalt (och om inte trosorna så åtminstone byxorna.. detta sagt till alla er som tror att jag går omkring utan byxor). 
 
Magen är väldigt liten för att vara i v17 jämfört med senaste barnet då jag svällde upp och fick stor kula redan från början. Men nu märks det att jag har lite som "håller ihop" magen. Storleken på magen matchar hur det var med första barnet ungefär. Ibland sväller magen upp, och då sväller ingen kula eller så utan HELA magen sväller upp och det spänner. Så det ska bli kul att se på vilket sätt magen växer när bebisen där inne blivit lite större.
 
Men generellt - utöver lite viktuppgång så ser magen ut ungefär som på senaste magbilds-inlägget. Än så länge ser jag inga nya bristningar. Men vem vet vad som kan hända, bollen är rund :) 
 
Om ni är intresserade så fortsätt att kika in här regelbundet! Ska försöka lägga upp nån ny bild snart igen.